Om os

Noorbohandelens Historie

Noorbohandelen åbnede i 2007, som Danmarks første specialforretning for kvalitetsspirituosa i løsvægt på den lille ø Nyord nord for Møn. Nyord er sin hel egen, en lille lomme i tiden og en natur- og kulturperle. Om du kommer i bil, på cykel, vandrende eller sejlende, vil du nyde øens ro, sommerens tusindvis kvidrende fugle, de blomstrende haver, den hyggelige havn, kirkens koncerter og den dejlige, afslappede stemning.

Siden åbningen har Noorbohandelen udvidet sit koncept med egen café med lokale specialiteter, herunder Nyord sennep. I Nyord sennepsmølle, lige ved siden af Noorbohandelen, kan du opleve produktionen, smage og købe årstidernes sennep. Noorbohandelen fremstiller også egne bitre og likører af lokale frugter og urter, hjemmelavede marmelader og geleer. I de senere år forhandler Noorbohandelen en fin lille produktion af kvalitets olivenolier og balsamico eddiker fra Sicilien, som tappes i smukke karafler efter kunden ønske.

Torvehallerne

I 2011 åbnede Noorbohandelen sin filial i Københavns nye torvehallerne. Her møder du på alle ugens dage kompetente medarbejdere, der rådgiver om Noorbohandelens produkter og serverer en forfriskning, om sommeren forfriskende drinks, en god vin eller et frisktappet MønBryg, og om vinteren serveres Noorbohandelens kendte gløgg.

wolfgang surth fra noorbohandelen i torvehaller med et skilt